Visser Duijn
facebook twitter
Regiobank
erkend adviseurs
 • Huis gevonden en hypotheek gezocht?

  Huis gevonden en hypotheek gezocht?

  Het vinden van een droomhuis roept vragen op. Kunnen wij het huis betalen? Ook als er kinderen komen? Of als ik minder ga werken, werkeloos raak of met pensioen ga? Wij geven u antwoorden en hypotheekadvies....
  Lees verder
 • Schadeverzekeringen

  Schadeverzekeringen

  Uw persoonlijke eigendommen verdienen bescherming. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij verzekeringen die bij uw persoonlijke situatie en wensen passen. Voor nu en voor de toekomst!
  Lees verder
 • Regiobank

  Regiobank

  Wij zijn vanaf nu ook uw Regiobank
  Lees verder
quote Visser Duijn. Voor het beste onafhankelijke advies bij afsluiten van hypotheken en verzekeringen. quote

Regiobank

Sinds 1999 heeft Visser Duijn Financiële Diensten het voorrecht u te mogen adviseren bij diverse financiële vraagstukken op het gebied van hypotheken en verzekeringen.

De bancaire markt voor particuliere klanten is de laatste jaren volop in beweging. De grote banken sluiten veel kantoren, klanten moeten steeds meer bankzaken zelf, thuis van achter de computer, regelen. Wij signaleren dat vele van onze klanten deze trend van minder persoonlijk contact niet altijd op prijs stellen.

Advies op het gebied van het gebied van bankzaken en vermogensopbouw is voor ons een perfecte en lang gewenste aanvulling op ons dienstenpakket. Wij zijn dan ook verheugd u te kunnen mededelen dat wij per 3 juli 2017 zelfstandig adviseur van RegioBank zijn. Wij zullen hierbij intensief gaan samenwerken met Schermer Verzekeringen (eveneens zelfstandig adviseur RegioBank), waarbij wij kunnen putten uit de kennis en ervaring die zij de afgelopen jaren hebben opgedaan.

Voor wat betreft de advisering van hypotheken en verzekeringen blijft Visser Duijn Financiële Diensten 100% onafhankelijk, en vergelijken wij het aanbod van alle aanbieders in de markt. U blijft bij ons dus altijd profiteren van de beste hypotheekrente in de markt tegen de beste voorwaarden. Daarnaast kunt u, vanaf maandag 3 juli, ook bij ons terecht voor betaal- en spaarrekeningen en advies omtrent vermogensopbouw. U kunt hierbij rekenen op de gunstige voorwaarden en persoonlijke service die u van ons gewend bent. In een persoonlijk gesprek zouden wij graag eens vrijblijvend de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie doornemen.

Op zondag 2 juli bent u tussen 11.00 en 18.00 uur van harte welkom om ons nieuwe kantoor te bezichtigen tijdens het open huis. Voor degenen die kinderen meebrengen, hebben wij een luchtkussen, pannaveldje en wervelwindspel geregeld.

De officiële opening van RegioBank Hoogkarspel vindt plaats om 16.00 uur, en wordt gedaan door wethouder Dirk te Grotenhuis en RegioBank bestuursvoorzitter Hans van den Bor.

De opening op 2 juli zal tegelijk plaatsvinden met de jaarlijkse wielerronde en het Pleinspektakel aan de overkant van ons kantoor. Hierdoor is het niet mogelijk om in het centrum uw auto te parkeren. Klik hier voor een overzicht waar u het beste kunt parkeren.

Wij kijken uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,

Visser Duijn Financiële Diensten 

Heeft u schade te melden?

Mijn Polissen